İncelediğiniz ilan yayından kaldırılmıştır.

Çalışan Anne Babanın Show Kalite Belçika Kurdu Yavruları

Çalışan Anne Babanın Show Kalite Belçika Kurdu Yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Türü Köpek Cinsleri
Cinsi Belçika Kurdu
İlan No 30409
İlan Tarihi 25 Kasım 2022
Yaş 2 Aylık
Cinsiyet Erkek/Dişi
Durum Rezervasyona Açık
Aşı Var
İç Parazit Var
Dış Parazit Var
Kredi Kartına Ödeme Var
Şehir Dışına Gönderim Var
İlan Whatsapp'tan 1 İstek aldı
İncelenen İlan 0 Arama aldı
Görüntülenme 1265 kez görüntülendi.

Mükemmel kalitede 8 haftalık erkek ve dişi belçika kurdu yavruları secereli, kimlikli, pasaportlu ve mikrociplidir. Show kalite belçika kurdu yavrularımızın günü gelen aşı ve iç dış parazitleri yapılı. Veteriner hekim tarafından tüm sağlık kontrolleri yapılı. Irkının tüm özelliklerine sahip mükemmel anatomisiyle sizleri kendisine hayran bırakacak belçika kurdu yavrularımız hakkında detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

68 Aktif İlan
748 Toplam İlan
7 yıl
kişi şu anda bu ilanı inceliyor.

Sami Yılmaz

Üyelik tarihi: 2 Ocak 2018

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
WhatsApp
İlan sahibi: Sami Yılmaz
Ara WhatsApp
Önceki İlan Sonraki İlan

 

Tanımadığınız Kişilere Dikkat!

 


Patibul.com, pet arayanlar ve sahiplendirme yapanları buluşturan bir platform olup, satış yapmamaktadır. Bunun için hayvan alacak kişilerin, hayvan satan kişilerle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerektiğini söylemektedir. Yüz yüze görüşülmeyen kişilere hiçbir şekilde kaparo ya da bir benzeri ödeme yapılmaması gerekmektedir.

Patilbul.com’da kullanıcılar tarafından açılan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna yönelik tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. PatiBul.com, bu noktada herhangi bir sorumluluk sahibi değildir.

BENZER İLANLAR