Türü | Köpek Cinsleri |
---|---|
Cinsi | Maltese Terrier |
İlan No | 2175 |
İlan Tarihi | 3 Ağustos 2021 |
Yaş | 2 Aylık |
Cinsiyet | Erkek/Dişi |
Durum | Görüşülür |
Aşı | Var |
İç Parazit | Var |
Dış Parazit | Var |
Kredi Kartına Ödeme | Yok |
Şehir Dışına Gönderim | Yok |
İlan Whatsapp'tan | 0 İstek aldı |
İncelenen İlan | 0 Arama aldı |
Görüntülenme | 243 kez görüntülendi. |
2.5 Aylık Olan Yavruların Günü Gelen Aşıları Yapılmıştır.AB Pasaportları Mevcut Olan Yavruların Irk Ve Sağlık Garantisi Vardır.Yavrularımız İstanbul İçi Adreste Ödeme Kolaylığı Ve THY İle Her İle Gönderim Sağlanmaktadır. Detaylı Bilgi İçin İletişime Gecebilirsiniz.
Tanımadığınız Kişilere Dikkat!
Patibul.com, pet arayanlar ve sahiplendirme yapanları buluşturan bir platform olup, satış yapmamaktadır. Bunun için hayvan alacak kişilerin, hayvan satan kişilerle mutlaka yüz yüze görüşmesi gerektiğini söylemektedir. Yüz yüze görüşülmeyen kişilere hiçbir şekilde kaparo ya da bir benzeri ödeme yapılmaması gerekmektedir.
Patilbul.com’da kullanıcılar tarafından açılan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna yönelik tüm sorumluluk ilan sahibine aittir. PatiBul.com, bu noktada herhangi bir sorumluluk sahibi değildir.